• Unieke padel rackets
 • Snelle gratis levering >50 euro
 • Nederlands design

9.4Out of 54 Reviews

Type C50 Padel racket

Pure32 Padel Type C50 Padel racket

€127,20 €159,00

Pure32 Padel

Type C50 Padel racket

(5)

€127,20 €159,00Incl. tax-20%

  In stock - 1-2 days

  • Free shipping From €50,-

  This manoeuvrable padel racket plays very comfortably and is made of a carbon frame and a face of carbon in combination with 2 layers of fiberglass. With this padel racket you have a real eye-catcher.

  Product description

  This agile padel racket plays very comfortably and is made of a carbon frame and a face of carbon in combination with layers of fiberglass. Because the racket is finished with our unique "extra rough surface", you can easily give the ball an effect. With this padel racket you have a real eye-catcher in your hands.

   

  The rackets are made of top-quality materials and are largely finished by hand.

   

  ✅ Dutch design from our own mould

  ✅ Light and comfortable

  ✅ Sleek and Elegant Appearance

  ✅ Innovative narrower profile of 32mm

  ✅ Geometric holes hole pattern for unique playing feel

  ✅ Durable Black EVA core

  ✅ Comfortable grip with adjustable cord

  ✅ Lots of spin with the "Extra rough surface" finish

   

  The rackets have been designed in the Netherlands since 2018 and are made in our own patented mould.

  ➤ Rackets are delivered including padel cover.

   

  Stand out from the crowd on the padel court.

  Distinguish yourself from other padellers with a more agile padel racket. The novice but certainly also the advanced padel player appreciate this racket. Your reaction speed increases and you give more effect to your stroke. With this you can handle varied rallies! You recognize the Pure32 padel rackets by the sleek and elegant design. Pure32 stands for pure quality, sustainability, exclusivity and innovation.

  Reviews

  5 / 5

  5 stars based on 5 reviews

  • 5 / 5By Jan Coolkens 02 / Jun / 2023

   Ik zocht een lichte rakket die toch nog genoeg power en controle bood. Sinds ik met de C50 speel, voel ik dat ik sneller ben, en meer effect kan geven op de bal

  • 5 / 5By Bart 27 / May / 2023

   Toen ik iemand met de C50 zag spelen en die er erg positief over was, heb ik die even getest en ik was onmiddellijk overtuigd. Ik heb de C50 nu al 6 maanden en ik ben er super tevreden over. Ik speel nu een klein jaar padel en ben een aanvallend type speler. De « head heavy » rackets die ik eerst kocht, waren te zwaar voor me waardoor ik last kreeg. Andere rackets gaven dan weer te veel « bounce » waardoor ik te weinig controle over de defensieve slagen had. Het C50 racket is erg licht en wendbaar, geeft een heel fijn gevoel van controle. Ik kan er aanvallend en tegelijk gecontroleerd en gevarieerd mee spelen. Love it ! Het racket is ook erg aantrekkelijk geprijsd en is daardoor een goeie « value for money ». Ik heb enkele maanden later ook de D55 aangeschaft als 2de racket en ook daar ben ik erg tevreden over. Ook deze is heerlijk licht en wendbaar, geeft controle en je kan er erg dynamisch mee spelen. De D55 is een heel stuk « harder » dan de C50. Ik gebruik de D55 in wedstrijden waarin ik aanvallender wil spelen en de C50 wanneer ik wat meer gecontroleerd wil spelen. Ik wil ook een pluim geven aan de klantendienst van Pure32. Toen ik nl een defect had aan het racket na 2 maanden, hebben ze me een nieuwe bezorgd omdat het duidelijk was dat het niet een gevolg was van een slag tegen glas of rooster. Ik ben een fan en raad de C50 aan! Een geschikt racket voor zowel beginners als gevorderde spelers.

  • 5 / 5By Jeroen 15 / May / 2022

   Erg goed racket. Je hebt veel controle en het grove oppervlakte van het racket zorgt ervoor dat je meer effect kunt meegeven.

  • 5 / 5By Peter 21 / Apr / 2022

   Prima racket. Lekker wendbaar, veel controle. Prijs-kwaliteit-verhouding is dik in orde!

  • 5 / 5By Rick van Gils 19 / Apr / 2022

   Racket speelt heerlijk. Met de structuur op het blad kan je goed effect geven! Aanrader.

  Login

  Forgot your password?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  compare0

  Pure32 Padel 5 / 5 - 13 Reviews @ Google