• Unieke padel rackets
 • Snelle gratis levering >50 euro
 • Nederlands design

9.4Out of 54 Reviews

Type D55 Padel racket

Pure32 Padel Type D55 Padel racket

€179,00

Product description

This manoeuvrable padel racket plays very comfortably and is made of a carbon frame and a face of 3k woven graphite and 2 layers of fiberglass. Suitable for the creative padel player who wants a lot of variety in the rally. With this padel racket you have a winner.

The rackets are made of top-quality materials and are largely finished by hand.

 

✅ Dutch design from our own mould

✅ Light and comfortable

✅ Sleek and luxurious appearance

✅ Durable Black EVA core

✅ Innovative narrower profile of 32mm

✅ Geometric holes hole pattern for unique playing feel

✅ Comfortable grip with adjustable cord

✅ Lots of spin with the "Extra rough surface" finish

 

The rackets have been designed in the Netherlands since 2018 and are made in our own patented mould.

 

➤ Rackets are delivered including padel cover.

 

Stand out from the crowd on the padel court.

 

Stand out from your opponent with a lightweight padel racket. The advanced padel player who knows how to appreciate this racket. The padel racket is slightly stiffer due to the graphite finish. With this you can give extra speed to the balls. You recognize the Pure32 padel rackets by the sleek and elegant design. Pure32 stands for pure quality, sustainability, exclusivity and innovation.

 

 

Reviews

5 / 5

5 stars based on 3 reviews

 • 5 / 5By Bart 27 / May / 2023

  Ik speel nu een klein jaar padel en ben een aanvallend type speler. Ik heb enkele maanden geleden de C50 aangekocht en 2 maanden later ook de D55. Ik speel intussen al enkele maanden met beide rackets. Toen ik op zoek was naar een extra racket (om tornooien te spelen), twijfelde ik dan ook om een extra C50 te kopen of voor de D55 te gaan. Ik ben super tevreden over de C50, maar het meer “dynamische” aspect van de D55 triggerde me enorm. Het D55 racket is -net als de C50- erg licht en wendbaar en geeft een heel fijn gevoel van controle. Ik kan er aanvallend en tegelijk gecontroleerd en gevarieerd mee spelen. Love it ! Het racket is ook erg aantrekkelijk geprijsd en is daardoor een goeie « value for money ». De D55 is een heel stuk « harder » dan de C50. Ik gebruik de D55 dan ook in wedstrijden waarin ik aanvallender wil spelen en de C50 wanneer ik wat meer gecontroleerd wil spelen. Ik wil ook een pluim geven aan de klantendienst van Pure32. Toen ik nl een defect had aan het racket na 2 maanden, hebben ze me een nieuwe bezorgd omdat het duidelijk was dat het niet een gevolg was van een slag tegen glas of rooster. Ik ben een fan en raad de D55 aan! Naar mijn gevoel is deze wel iets meer een racket voor gevorderde en dynamische spelers dan de C50.

 • 5 / 5By Erwin Stessel 27 / Apr / 2022

  Geweldige service, en ik heb veel vertrouwen in de kwaliteit van het racket. De racket voelt aangenaam in de hand, met veel controle en een cool design!

 • 5 / 5By Sander Snels 10 / Mar / 2022

  Geweldig racket. Fijne controle en fijne grip. Ook het ruwe oppervlak is erg fijn om zo nog meer controle te krijgen over de bal.

Login

Forgot your password?

 • All your orders and returns in one place
 • The ordering process is even faster
 • Your shopping cart stored, always and everywhere

compare0

Pure32 Padel 5 / 5 - 13 Reviews @ Google