Strak, stijlvol en sportief design
Gratis levering boven €50
Inloggen0
Strak, stijlvol en sportief design
Gratis levering boven €50

Door Pure32 Padel

Pure32 Padel racket met Hesacore grip

Pure32 Padelrackets worden vaak besteld met een Hesacoregrip. Deze kunnen wij apart leveren of alvast voor u monteren met overgripje. Geef dan bij de bestelling in het opmerkingen veld aan dat u deze gemonteerd wil hebben :-)

De Hesacore tourgrip is een grip die je originele padelgrip vervangt. De Hesacore tourgrip is een revolutionaire internationaal gepatenteerde grip die je meer power, meer comfort en meer controle in je hand geeft. Door jarenlange ontwikkeling op het gebied van ergonomie en functionaliteit is er eindelijk een product ontworpen dat de standaard grip vervangt.

Door het specifieke honinggraad profiel met zeshoeken en het gebruik van siliconen is er een grip ontwikkeld die de greep op het handvat van het racket extreem vergroot. Dit heeft veel voordelen. Het is niet voor niets dat inmiddels al verschillende top 10 padelspelers van de World Padel Tour en vele spelers in binnen- en buitenland met deze grip spelen. Zowel gevorderde spelers als beginnende spelers merken het verschil. Vervang de fabrieksgrip op je padelracket voor de Hesacore tour grip, voeg een overgripje toe en verbeter je spel!

koop Pure32 racket met Hesacoregrip

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden