Pure32 C500 Padel racket

€159,95 €139,95
Een licht padel racket, super wendbaar en comfortabel! Snel reageren aan het net en super veel slice op je service. Veeg je tegenstander de volgende keer van de baan af!

Een licht padel racket, super wendbaar en comfortabel! Snel reageren aan het net en super veel slice op je service. Veeg je tegenstander de volgende keer van de baan af!

Pure32 Type C500 Padel Racket


✅ Elegant en strak uiterlijk
✅ Licht en comfortabel
✅ Innovatief smaller profiel, super wendbaar
✅ Comfortabele grip met verstelbaar koord
✅ Veel spin met de "Extra rough surface" afwerking

De Type C500 wordt vaak gekozen door de aanvallende padelspeler. Tevens is het racket heel geschikt voor een dubbelhandige backhand vanwege het smalle design. Er is genoeg ruimte om beide handen comfortabel te kunnen plaatsen.

De Pure32 rackets zijn licht door de smallere profilering en liggen zeer comfortabel in de hand. De rackets zijn hierdoor zeer wendbaar en zorgen ervoor dat je sneller kan reageren.

Door deze unieke combinatie van de speeleigenschappen is het makkelijker om gevarieerde ballen te slaan.

De rackets worden gemaakt van topkwaliteit materialen en worden grotendeels met de hand afgewerkt.


Specificaties:

► Racket vorm: Diamant
► Materiaal: Fiber glass, kern zacht Black EVA
► Niveau speler: Recreatief/competitief
► Gewicht: 330 - 350 gram
► Dikte: 32 mm
► Lengte: 45 cm
► Breedte: 25 cm

➤ Rackets worden geleverd inclusief padelhoes.

➤ Gratis verzending.

Een Padel racket voor en door de Nederlandse en Belgische markt.

Een Padel racket voor en door de Nederlandse en Belgische markt. Je vindt het bij Pure32, het eerste Nederlandse Padelmerk. De padel sport vindt zijn weg steeds meer naar Nederland en België en groeit in populariteit. Als groot liefhebber van de sport hebben wij een padelracket ontwikkeld dat aansluit bij de wensen van zowel de beginnende als gevorderde padelspeler. De rackets van Pure32 onderscheiden zich met een eigen beschermd ontwerp. De techniek van het racket bestaat uit een bladdikte van slechts 32 mm (ten opzichte van de reguliere 36-38 mm) en een uniek, gepatenteerd gatenpatroon. Hierdoor profiteer je van een lichter gewicht en hogere wendbaarheid. Daarbij zorgt het ruwe blad voor meer spin. Samen met het gebruik van Black EVA rubber, zijn de rackets zeer duurzaam.

Onderscheid je van de rest op de padelbaan.

Onderscheid je van je tegenspeler met een lichtgewicht padelracket. Zeker voor de meer aanvallende speler, is dit het beste padelracket. Je reactiesnelheid neemt toe en je geeft makkelijker effect aan je slag. Zo veeg jij iedere speler van de baan! Je herkent de Pure32 padel rackets aan het strakke en sportieve design. Pure32 staat voor pure kwaliteit, duurzaamheid, exclusiviteit en innovatie.Sla je mooiste slag :-) en plaats het racket nu in je winkelwagen.

 

2 reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

s
06 Oct 2020
Steve
Heb deze racket nu een maand en moet zeggen dat ik er enorm fan van ben.
Ligt zeer goed in de hand met de hesacore grip en met het ruwere oppervlak kan je echt lekkere sliceballen geven. Gewoonweg een zeer goed racket.
Alles was supersnel en compleet geleverd. Echt een aanrader!!!
b
24 Jul 2020
Brian via Bol.com
Fijn racket, ligt lekker in de hand met de Hesacore grip, goede gewichtsverdeling en lekker ruw oppervlak voor geplaatste slice ballen