Pure32 D50 Padel racket

€219,95 €159,95
Het padel racket voor gevarieerde ballen en rally’s op hoog niveau. Stuur je tegenstander alle kanten op! Door de “Extra rough surface” afwerking kan je de bal heel laag houden.

Het padel racket voor gevarieerde ballen en rally’s op hoog niveau. Stuur je tegenstander alle kanten op! Door de “Extra rough surface” afwerking kan je de bal heel laag houden.

Pure32 Type D50 Padel Racket  


✅ Compact en direct gevoel
✅ Stoer en luxe uiterlijk
✅ Geschikt voor competitieve speler met goede techniek
✅ Innovatief smaller profiel, super wendbaar
✅ Veel spin met de "Extra rough surface" afwerking
✅ Comfortabele grip met verstelbaar koord

De Pure32 rackets zijn licht door de smallere profilering en liggen zeer comfortabel in de hand. De rackets zijn hierdoor zeer wendbaar en zorgen ervoor dat je sneller kan reageren.

Door deze unieke combinatie van de speeleigenschappen is het makkelijker om gevarieerde ballen te slaan.

De rackets worden gemaakt van topkwaliteit materialen en worden grotendeels met de hand afgewerkt.

*Tip: ideaal met een Hesacore grip, verkrijgbaar via Pure32.


Specificaties:

► Racket vorm: Diamant
► Materiaal: Carbon/fiber glass, kern van Black EVA
► Niveau speler: Recreatief/competitief
► Gewicht: 330 - 350 gram
► Dikte: 32 mm
► Lengte: 45 cm
► Breedte: 25 cm

➤ Rackets worden geleverd inclusief padelhoes.

➤ Gratis verzending.

 

Een Padel racket voor en door de Nederlandse en Belgische markt.

Een Padel racket voor en door de Nederlandse en Belgische markt. Je vindt het bij Pure32, het eerste Nederlandse Padelmerk. De padel sport vindt zijn weg steeds meer naar Nederland en België en groeit in populariteit. Als groot liefhebber van de sport hebben wij een padelracket ontwikkeld dat aansluit bij de wensen van zowel de beginnende als gevorderde padelspeler. De rackets van Pure32 onderscheiden zich met een eigen beschermd ontwerp. De techniek van het racket bestaat uit een bladdikte van slechts 32 mm (ten opzichte van de reguliere 36-38 mm) en een uniek, gepatenteerd gatenpatroon. Hierdoor profiteer je van een lichter gewicht en hogere wendbaarheid. Daarbij zorgt het ruwe blad voor meer spin. Samen met het gebruik van Black EVA rubber, zijn de rackets zeer duurzaam.

Onderscheid je van de rest op de padelbaan.

Onderscheid je van je tegenspeler met een lichtgewicht padelracket. Zeker voor de wat meer ervaren speler met een goede techniek is dit het beste padelracket. Je reactiesnelheid neemt toe en je geeft makkelijker effect aan je slag. Zo veeg jij iedere speler van de baan! Je herkent de Pure32 padel rackets aan het strakke en sportieve design. Pure32 staat voor pure kwaliteit, duurzaamheid, exclusiviteit en innovatie.


Ook de baan op met dit innovatieve padelracket? Plaats het racket in je winkelwagen :-)

 

 

3 reviews

5 sterren op basis van 3 beoordelingen

t
14 Dec 2020
Tomas
Licht en behendig racket. Voldoende sterk voor hardere slagen. Grof profiel op het oppervlak zeer geschikt voor bewerkte ballen te slagen.
a
29 Nov 2020
Anton
Fijn racket! Moest er even aan wennen omdat de sweetspot kleiner is dan bij een beginnersracket. Vooral het smashen gaat stuk beter door de 'korrel' op het blad.
p
24 Jul 2020
Pfl via Bol.com
Super goede kwaliteit en ik vind het heel goed spelen met het ruwe blad.
Echt een aanrader!