Pure32 C500 Padel racket - Hesacore grip

€169,95 €149,95
Een licht padel racket, super wendbaar en comfortabel! Snel reageren aan het net en super veel slice op je service. Veeg je tegenstander de volgende keer van de baan af! Deze combinatie is met een Hesacoregrip die wij alvast voor u bevestigen!


Nu sam

Een licht padel racket, super wendbaar en comfortabel! Snel reageren aan het net en super veel slice op je service. Veeg je tegenstander de volgende keer van de baan af!

Nu samen met een Hesacore grip in een pakket! Wij zullen de Hesacore grip alvast voor u bevestigen!

Pure32 Type C500 Padel Racket


✅ Elegant en strak uiterlijk
✅ Licht en comfortabel
✅ Ook zeer geliefd bij de jeugd door lage gewicht
✅ Innovatief smaller profiel, super wendbaar
✅ Comfortabele grip met verstelbaar koord
✅ Veel spin met de "Extra “rough surface" afwerking

De Pure32 rackets zijn licht door de smallere profilering en liggen zeer comfortabel in de hand. De rackets zijn hierdoor zeer wendbaar en zorgen ervoor dat je sneller kan reageren.

Door deze unieke combinatie van de speeleigenschappen is het makkelijker om gevarieerde ballen te slaan.

De rackets worden gemaakt van topkwaliteit materialen en worden grotendeels met de hand afgewerkt.


Specificaties:

► Racket vorm: Diamant
► Materiaal: Fiber glass, kern zacht Black EVA
► Niveau speler: Recreatief/competitief
► Gewicht: 330 - 350 gram
► Dikte: 32 mm
► Lengte: 45 cm
► Breedte: 25 cm

Hesacore grip:

De Hesacore tourgrip is een grip die je originele padelgrip vervangt. De Hesacore tourgrip is een revolutionaire internationaal gepattenteerde grip die je meer power, meer comfort en meer controle in je hand geeft.

➤ Rackets worden geleverd inclusief padelhoes.

➤ Gratis verzending.

Een Padel racket voor en door de Nederlandse en Belgische markt.

Een Padel racket voor en door de Nederlandse en Belgische markt. Je vindt het bij Pure32, het eerste Nederlandse Padelmerk. De padel sport vindt zijn weg steeds meer naar Nederland en België en groeit in populariteit. Als groot liefhebber van de sport hebben wij een padelracket ontwikkeld dat aansluit bij de wensen van zowel de beginnende als gevorderde padelspeler. De rackets van Pure32 onderscheiden zich met een eigen beschermd ontwerp. De techniek van het racket bestaat uit een bladdikte van slechts 32 mm (ten opzichte van de reguliere 36-38 mm) en een uniek, gepatenteerd gatenpatroon. Hierdoor profiteer je van een lichter gewicht en hogere wendbaarheid. Daarbij zorgt het ruwe blad voor meer spin. Samen met het gebruik van Black EVA rubber, zijn de rackets zeer duurzaam.

Onderscheid je van de rest op de padelbaan.

Onderscheid je van je tegenspeler met een lichtgewicht padelracket. Zeker voor de meer aanvallende speler, is dit het beste padelracket. Je reactiesnelheid neemt toe en je geeft makkelijker effect aan je slag. Zo veeg jij iedere speler van de baan! Je herkent de Pure32 padel rackets aan het strakke en sportieve design. Pure32 staat voor pure kwaliteit, duurzaamheid, exclusiviteit en innovatie.

 

Sla je mooiste slag :-) en plaats het racket nu in je winkelwagen.

 

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
07 Sep 2020
Steve The
gekocht...gespeeld...geweldig ! De Hesacore grip voelt als memory foam in je hand. Licht racket maar toch powerfull en lekker met veel effect spelen. Top product en leuk de presentjes die ik erbij kreeg, maakt het helemaal af.