Een Padel racket voor en door de Nederlandse en Belgische markt. 

Een Padel racket voor en door de Nederlandse en Belgische markt. Je vindt het bij Pure32, het eerste Nederlandse Padelmerk. De padel sport vindt zijn weg steeds meer naar Nederland en België en groeit in populariteit. Als groot liefhebber van de sport hebben wij een padelracket ontwikkeld dat aansluit bij de wensen van zowel de beginnende als gevorderde padelspeler. De rackets van Pure32 onderscheiden zich met een eigen beschermd ontwerp. De techniek van het racket bestaat uit een bladdikte van slechts 32 mm (ten opzichte van de reguliere 36-38 mm) en een uniek, gepatenteerd gatenpatroon. Hierdoor profiteer je van een lichter gewicht en hogere wendbaarheid. Daarbij zorgt het ruwe blad voor meer spin. Samen met het gebruik van Black EVA rubber, zijn de rackets zeer duurzaam.

 

Kies het type racket dat het beste bij jou past.

Je vindt drie type rackets, speciaal ontworpen voor de speler die gaat voor power en comfort. Kies het racket dat past bij jou, variërend van beginnende speler tot gevorderd. De Pure32 C300 is het blauwe model en wordt vaak gekozen door de startende tot lichtgevorderde padelspeler. De Pure32 C500 racket is vanwege de zachte kern uitermate geschikt voor de aanvallende speler. Ben je al ervaren en beschik je over een goede techniek? Kies dan voor de Pure32 D50. Een racket voor gevarieerde ballen met een direct stabiel gevoel bij impact.

 

Onderscheid je van de rest op de padelbaan.

Onderscheid je van je tegenspeler met een lichtgewicht padelracket. Zeker voor de beginnende speler, is dit het beste padelracket om kennis te maken met de sport. Je reactiesnelheid neemt toe en je geeft makkelijker effect aan je slag. Zo veeg jij iedere speler van de baan! Je herkent de Pure32 padel rackets aan het strakke en sportieve design. Pure32 staat voor pure kwaliteit, duurzaamheid, exclusiviteit en innovatie.