Padel rackets

Een Padel racket voor en door de Nederlandse en Belgische markt. 

Op zoek naar een padel racket waarmee jij je tegenstander van de baan veegt? Pure32 biedt padelrackets, speciaal ontwikkeld voor en door de Nederlandse en Belgische markt. De rackets zijn ontworpen met een beschermde techniek, waardoor jij je onderscheid van je tegenspeler. Zo zijn de rackets van lichtgewicht en voorzien van een uniek, gepatenteerd gatenpatroon. Dit verhoogt de wendbaarheid en daarmee ook je reactiesnelheid. De padelrackets liggen comfortabel in de hand en geven makkelijk effect aan je slag. Je herkent de rackets aan het strakke en sportieve design. Gemaakt van hoge kwaliteit materialen - exclusief, duurzaamheid en innovatief.
 

Jouw type padel racket.

Je vindt drie type rackets, speciaal voor de beginnende, aanvallende en gevorderde speler. Zet jij je eerste stappen op de baan? De Pure32 C300 racket is ideaal om mee te starten en wegwijs te worden in de sport. Heb je meer ervaring en ga je graag in de aanval? Kies dan voor de Pure32 C500. Voor de gevorderde en competitieve speler adviseren wij de Pure32 D50 racket.

 

Snelle rechtstreekse levering.
 
Bestel nu rechtstreeks bij de fabrikant zonder tussenschakels en verzeker je van de beste en meest snelle service. Bij iedere bestelling ontvang je een leuke verrassing. Gratis verzending en snelle levering.

Sorteren op:
Pure32 Padel C300 padelracket, lichtgewicht
Pure32 Padel
C300 padelracket, lichtgewicht
€119,95
Het padel racket waar je de mooiste punten mee maakt. Laat je padelvrienden alle hoeken van de baan zien met dit lichte super wendbare padelracket. Door de “extra rough surface” kan je veel meer spin aan de padelbal geven.
Pure32 Padel
C500 padelracket, wendbaar
€159,95€139,95
Een licht padel racket, super wendbaar en comfortabel! Snel reageren aan het net en super veel slice op je service. Veeg je tegenstander de volgende keer van de baan af!
Pure32 Padel
D50 padelracket, extra effect
€219,95€159,95
Het padel racket voor gevarieerde ballen en rally’s op hoog niveau. Stuur je tegenstander alle kanten op! Door de “Extra rough surface” afwerking kan je de bal heel laag houden.
Pure32 Padel Pure32 C300 Padel racket - Hesacore grip
Pure32 Padel
Pure32 C300 Padel racket - Hesacore grip
€129,95
Het padel racket waar je de mooiste punten mee maakt. Laat je padelvrienden alle hoeken van de baan zien met dit lichte super wendbare padelracket. Door de “extra rough surface” kan je veel meer spin aan de padelbal geven. Deze combinatie is met een Hesac
Pure32 Padel
Pure32 C500 Padel racket - Hesacore grip
€169,95€149,95
Een licht padel racket, super wendbaar en comfortabel! Snel reageren aan het net en super veel slice op je service. Veeg je tegenstander de volgende keer van de baan af! Deze combinatie is met een Hesacoregrip die wij alvast voor u bevestigen!


Nu sam
Pure32 Padel
Pure32 D50 Padel racket - Hesacore grip
€229,95€169,95
Het padel racket voor gevarieerde ballen en rally’s op hoog niveau. Stuur je tegenstander alle kanten op! Door de “Extra rough surface” afwerking kan je de bal heel laag houden. Deze combinatie is met een Hesacoregrip die wij alvast voor u bevestigen!
Sorteren op: