• Unieke padel rackets
  • Snelle gratis levering >50 euro
  • Nederlands design

9.4Out of 54 Reviews


Over ons

Pure32 staat voor persoonlijk, verbinding, vitaliteit en ontwikkeling.

 

Hier staan we voor

Puurheid en uniciteit zijn onze uitgangspunten. Het West Europese design, dat opvalt vanwege de sportieve en strakke look, onderscheidt zich van standaard padelrackets. Ook de techniek is uniek, dat is waar 32 in het merk naar refereert. De lichte rackets hebben een dikte van 32 mm, waar standaard rackets 36 tot 38 mm zijn. Door het lichtgewicht zijn de rackets uitstekend voor de beginnende tot gevorderde speler. Zowel het design als de techniek wijken af van de standaard. Wij kijken verder en zoeken naar de speciale materialen. We werken samen met partners die het anders doen en een eigen visie hebben. Met Pure32 dragen wij uit; kwaliteit, duurzaamheid en eigenheid.

 

Missie

Pure32 zet zich in voor de verbinding die de Padel sport uitdraagt en het verhogen van de vitaliteit van mensen. Padel is een toegankelijke sport voor zowel jong als oud. Met de ontwikkeling van nieuwe producten is het ons doel om Padel ook bij de jeugd onder de aandacht te brengen, zowel nationaal als internationaal.

 

Hoogtepunten

Iedere tevreden klant is opnieuw een hoogtepunt. Dat streven we na door telkens vernieuwend en verrassend te blijven. We blijven innoveren, gaan op zoek naar verbeteringen en nieuwe technieken. De reacties van spelers worden daarin meegenomen. Op die manier blijven we ontwikkelen en geven we antwoord op de vraag in de markt. Dat is onze drijvende kracht.
Check onze Pure32 padelrackets
 
Rob Jacobs
Oprichter Pure32

 

 

Het ontstaan van Pure32

Het begon allemaal halverwege het jaar 2017. Op de tennisvereniging waar ik actief ben, werd een Padel-commissie opgericht. Padel, ik had er nog nooit van gehoord. Vanaf het eerste moment was ik getriggerd: ‘dit is een spel voor mij’. Toen via sociale kring de vraag kwam of ik geïnteresseerd was in een ontwerp voor een padel racket, van iemand die al meer dan 25 jaar actief was in het ontwerpen van producten in diverse racketsporten, wist ik dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Zo is Pure32 ontstaan.

 

Padel sport

Sport is van kinds af aan een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. In Padel vind ik terug wat sport voor mij belangrijk maakt; gezondheid, beweging, sociale contacten en verbinding. Zeker in vergelijking met tennis, waarmee vaak de link wordt gelegd, ervaar ik deze elementen in de Padel sport. Padel is in Spanje ontzettend populair. Families komen samen om de sport te spelen, te praten en te eten met elkaar. Het sociale aspect is daar sterk aanwezig. Ik zie dit ook ontstaan in Nederland en België, waar competitie nog vaak de boventoon viert in de sport. Pure32 maakt het mogelijk om betrokken te zijn bij de groei van Padel in de Benelux, met het accent op verbinding.

 

Persoonlijk contact

Met een carrière verleden bij een grote bank heb ik ervaren hoe belangrijk persoonlijk contact is. Ik zie het als een uitdaging om dit persoonlijke contact na te streven in de digitale wereld. Mensen kopen bij mensen in plaats van bij een merk. Ondanks dat de communicatie veelal digitaal verloopt, gaan we bij Pure32 voor de persoonlijke touch. Of dit nu is via een persoonlijke boodschap bij de bestelling, of een extra verrassing. Transparantie en eerlijkheid zijn onze uitgangspunten. Daarom is Pure32 makkelijk te bereiken. Voor overleg welk racket het meest geschikt is, voor vragen en natuurlijk vinden we het ontzettend leuk om achteraf te horen hoe het racket bevalt. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan de opkomst van Padel in Nederland en België.
Check onze Pure32 padelrackets

 

 

 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Pure32 Padel 5 / 5 - 13 Reviews @ Google