Strak, stijlvol en sportief design
Gratis levering boven €50
Inloggen0
Strak, stijlvol en sportief design
Gratis levering boven €50

X-Grip Padel met 3x Pure32 overgrips

Productomschrijving
Combi Deal X-grip met 3 Pure32 overgrips     Grip De elastische X-Grip vergroot het contactoppervlak tussen je hand en het racket, waardoor trillingen en schokken bij het slaan van de bal worden verminderd. Het voorkomt en verkleint de kans op overbelastingsblessures zoals pijnlijke schouders, ellebogen of onderarmen. Gevoel De X-Grip is za...

Combi Deal X-grip met 3 Pure32 overgrips

 

 

Grip

De elastische X-Grip vergroot het contactoppervlak tussen je hand en het racket, waardoor trillingen en schokken bij het slaan van de bal worden verminderd. Het voorkomt en verkleint de kans op overbelastingsblessures zoals pijnlijke schouders, ellebogen of onderarmen.

Gevoel

De X-Grip is zacht en elastisch, wat betekent dat die makkelijk naar je hand wordt gevormd om een ​​beter gevoel en betere controle te creëren bij elke bal die geraakt wordt. En een betere game-ervaring begint al in je hand!

Innovatie

De X-Grip is geschikt voor alle padelspelers die op zoek zijn naar een betere grip voor meer gevoel en controle en die overbelastingsblessures in de armen, ellebogen en schouders willen voorkomen of verminderen.

Gebruik

Je kunt de X-grip als ondergrip gebruiken maar door zijn elasticiteit ook OVER de ondergrip plaatsen. Zo kan iedereen zijn eigen gripmaat bepalen.   

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

X-Grip Padel X-grip met 3x Pure32 overgrips
X-Grip PadelX-grip met 3x Pure32 overgrips

De elastische X-Grip vergroot het ...

De elastische X-Grip ve...

€22,95 Incl. btw
Toevoegen